Om Öhman Events

Vi har en mycket bred och gedigen bakgrund inom event och mötesbranschen med över 20 års erfarenhet av utveckling av framgångsrika event och professionella möten.  

Öhman Events grundades 2015 av Kinga Öhman som har över 20 års erfarenhet och en framgångsrik meritlista från flera ledande organisationer inom event management som MCI, Talentum Events, Affärsvärlden, Informa Group, IIR samt Midfield Media. Kinga har en bred erfarenhet från olika ledarpositioner inom affärsutveckling och säljledning.

Personerna som arbetar för Öhman Events har en kombinerad bakgrund inom eventbranschen som motsvarar mer än 50 år ochinkluderar kongressledning, eventhantering, projektledning, marknadskommunikation och strategisk försäljning.

 

Vår personal är det som får vår verksamhet att ticka. För att kunna producera och marknadsföra de bästa eventen har vi handplockat de allra bästa medarbetarna och samarbetspartners som marknaden kan erbjuda. Vi säkerställer att alla är mycket skickliga och professionella inom sitt expertområde och att de delar vår vision, mission och värderingar samt passion för att leverera evenemang i världsklass nu och i framtiden.

Exempel på företag vi har arbetat med

MCI : Brand Short Description Type Here.
IIR :
Knect :
Talentum :
Informa :
Jonas Melcherson : Webb- och interaktionsdesign, branding och illustration
By Maud Wirén : Senior event manager/projektledare
Elinbrita : Elin Svensson är specialist på webb
& digitalt innehåll
Adaxo : Infrastruktur för betalning, biljetter och leads
Affärsvärlden :
Dagens Media : Brand Short Description Type Here.
NyTeknik :
Edge Design & Technology :
Shopping Basket