Keynote events

På våra keynote event kan du vara redo att ta del av affärskritisk information med en hög dos av inspiration och underhållning, kombinerat med värdefullt nätverkande – ett event att minnas!

Öhman Events är inte vilken eventarrangör som helst. Vi skapar inspirerande och kreativa keynote evenemang med välrenommerade internationella och skandinaviska personligheter. Både live-event, digitala lösningar samt hybrida event. 

Keynote events

Vi jobbar alltid med intressanta och högaktuella föreläsare, starka personligheter som levererarar innehåll och insikter kring aktuella frågeställningar som deltagarna direkt kan implementera i sina egna företag med verktyg som hjälper till att nå sina mål.

Våra event kommer inte att vara ”Nice to know” utan kommer att innehålla affärskritisk information som kan vara avgörande för svenska företags framgångar, levererat av företagsledare som delar med sig av sina egna framgångsstrategier.

Målgrupp

Vi vänder oss till företagsledare och entreprenörer, beslutsfattare och säljare, marknadsförare och kommunikatörer – till alla som vill bli inspirerade och ta del av affärskritisk information.   

Vi vänder oss också till företag som vill förstärka sin position på den svenska marknaden och synas mot en attraktiv målgrupp. Att synas på våra event är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ditt företag och era tjänster. Vi erbjuder ett partnerskap utöver det vanliga. Vi erbjuder maximal varumärkesexponering på ett högprofilerat event i ett exklusivt format. Utveckla ditt nätverk med nya affärspotentialer från intressanta organisationer.

Kommande

Augusti 2022 blir speciell

Vi kommer att arrangera ett av de första större affärseventen på länge när vi välkomnar Jordan Belfort till Stockholm. Jordan är mannen som filmen ”Wolf of Wall Street” baseras på och spelas av Leonardo DiCaprio.

Idag är Jordan en hyllad föreläsare som rest jorden runt med föreläsningar kring sin inspirerande metodik och framgånsstrategier. Nu tar Öhman Events Jordan Belfort till Cirkus i Stockholm den 30 augusti där vi kommer att bjuda på ett event att minnas!

Välkommen till The Wolf of Wall Street, en inspirationsdag med en av världens mest framgångsrika säljledare och affärsman! Eventet vänder sig dig som vill lära dig att vända motgångar till framgångar, bli en ”closer” i världsklass och växla upp till större affärer.

The Wolf of Wall Street – blir en av årets största och viktigaste mötesplats där deltagarna får ta del av framgångsrika affärsstrategier, värdefullt nätverkande och säljträning i världsklass.

Ett event med en hög dos av inspiration och underhållning, ett event att minnas!

Jordan Belfort får sista ordet

Tidigare event och uppdragsgivare

Shopping Basket