Konsulttjänster

Vi hjälper företag att arrangera minnesvärda möten och event som berättar en historia och engagerar människor och skapar förtroende!

Öhman Events tillhandahåller strategiska konsulttjänster relaterade till möten och event. Vi är specialiserade på rådgivning inom försäljning och affärsutveckling och vi hjälper företag att utveckla professionella och framgångsrika event med deltagarupplevelsen i fokus. En positiv upplevelse bygger starka varumärken, driver försäljning och resulterar i långvariga affärsrelationer.

Vi hjälper er att planera och genomföra alla typer av event såsom konferenser, produktlanseringar, mindre affärsmöten, frukostseminarier och kongresser, säkerställa lönsamhet samt kvalitet och driva försäljning. Vårt bidrag till er affär kan starta långt före planeringen av evenemang och vi kan hjälpa er långt efter att det är avslutat.

Vi tror att det personliga mötet är det mest värdefulla sättet för ett företag att öka kunskap och skapa trovärdighet. Vi kan se till att ert framtida möte blir en succé, oavsett om det sker live eller digitalt.

Vi har en mycket bred bakgrund och lång erfarenhet inom möten & event och arbetar med företag och uppdrag inom alla branscher på den svenska marknaden. 

Inget event är det andra likt, oavsett format kan vi hjälpa er att: 

&

Vi har en mycket bred bakgrund och lång erfarenhet inom eventbranschen. Vi jobbar med alla typer av event; live, digitalt eller hybrid.

&

Vi har en mycket bred bakgrund och lång erfarenhet inom eventbranschen. Vi jobbar med alla typer av event; live, digitalt eller hybrid.

Shopping Basket